10 redenen om met yin yoga te beginnen

Ik beoefen nu ongeveer zes jaar yin yoga en ik word er nog steeds heel erg blij van! Het is een vorm van yoga die bij mij past. Ik hou van de verstilling die een yin yogales brengt. De tijd en ruimte die het biedt om naar binnen te keren en te voelen. Het zorgt er voor dat ik minder in mijn hoofd zit en met mijn aandacht meer in mijn lichaam aanwezig ben. Ook helpt het mij om te aarden en weer dichter bij mezelf te komen. Na een yin yogales voel ik me opgeladen en ontspannen tegelijkertijd. Ben je benieuwd geworden of yin yoga ook iets voor jou is? Probeer een gratis proefles!

  1. Het zorgt voor een diepe ontspanning in lichaam en geest
  2. Het voedt je bindweefsel, pezen en gewrichten en maakt ze soepeler
  3. Het helpt je om uit je hoofd te komen en meer aanwezig te zijn in je lichaam
  4. Het vermindert menstruatieklachten en overgangsklachten
  5. Het helpt je om te “ontprikkelen” en te aarden als je gevoelig bent
  6. Het stimuleert het stromen van energie (Qi) in je lichaam
  7. Het helpt je om meer in het hier en nu te zijn met alles wat zich aandient
  8. Het brengt meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam
  9. Het werkt ontspannend bij stress en burn-out klachten
  10. Het is laagdrempelig. Iedereen kan yin yoga doen, ook als je klachten hebt

Wil je proberen of yin yoga bij je past? Wees welkom voor een gratis proefles! Kijk hier voor meer informatie over de yogalessen. Als je vragen hebt of je wilt je aanmelden voor een proefles: stuur een mailtje naar praktijklathyrus@outlook.com of bel: 06-27975253

Meer informatie over de achtergrond van yin yoga vind je hier op de website van yin yoga “goeroe” Bernie Clark.